Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ολοκληρώθηκε ο «Πολιτιστικός Αύγουστος» στο Στείρι!
































































Μ` ένα… σεργιάνι στην παράδοση, ολοκληρώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις του «Πολιτιστικού Αυγούστου 2011» στη Δημοτική Ενότητα Στειρίου του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας. Το Orchomenos Press αποδέχθηκε την πρόσκλησή του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στερίου και παρακολούθησε την όμορφη παραδοσιακή βραδιά τους , όπου συμμετείχαν ακόμη ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακραιφνίου και ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Λιβαδειάς με χοροδιδασκάλους αντίστοιχα τους κκ. Δημήτρη Ζυγογιάννη και Νώντα Στυλόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί πως χοροδιδάσκαλος στο Στείρι είναι ο κ. Ανδρέας Κουτσούμπας.
Οι εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει από τις 10 Αυγούστου για τον εορτασμό της «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» στην Τοπική Κοινότητα Στειρίου και ολοκληρώθηκαν στις 15 Αυγούστου. Οικοδεσπότες ήταν ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γεώργιος Χήνας και ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Πατσαντάρας με διοργανωτές το Τοπικό Συμβούλιο Στειρίου, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στειρίου, τον Χορωδιακό Σύλλογο Στερίου "Η Στείριδα", τον Σύλλογο Αγίου Νικολάου του Αποδημητή, τον Αθλητικό Όμιλο Στειρίου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Στειρίου. Και του χρόνου!

Ας τους απολαύσουμε...








Το Orchomenos Press σημειώνει πως το Στείρι είναι μια από τις πιο δυναμικές τοπικές κοινωνίες της επαρχίας Λιβαδειάς με ιδιαίτερα φιλόξενους και παραγωγικούς κατοίκους. Ευχή μας είναι να το κατανοήσουν και οι άρχοντες του τόπου μας και να τους ενισχύουν σε ο,τι δημιουργούν με ανιδιοτέλεια και εθελοντισμό! Τους ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: