Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Μέχρι τέλος Σεπτέμβρη δηλώσεις για ΦΠΑ αγροτώνΔεύτερη «ευκαιρία» σε όσους δεν είχαν υποβάλει στο παρελθόν φορολογικές δηλώσεις ή οι δηλώσεις που είχαν υποβάλει στην εφορία ήταν ανακριβείς να υποβάλουν τώρα αρχικές ή συμπληρωματικές δηλώσεις, καταβάλλοντας από 3% έως 10% πρόσθετο φόρο, χωρίς άλλα πρόστιμα, δίνει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου το υπουργείο Οικονομικών.
Σε αυτή την παράταση, μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη μπορούν να υποβάλλουν τις έκτακτες δηλώσεις τους και οι αγρότες για επιστροφή στο δημόσιο ποσών ΦΠΑ που έχουν επιστραφεί αδικαιολόγητα σε αγρότες του ειδικού καθεστώτος, για τις οποίες ο πρόσθετος φόρος υπολογίζεται από την επομένη της επιστροφής που διενεργήθηκε από τη ΔΟΥ.
Με τη συγκεκριμένη «πρόσκληση» το οικονομικό επιτελείο ευελπιστεί ότι θα είναι αρκετοί οι υπόχρεοι οι οποίοι θα θελήσουν να «εκμεταλλευτούν» την εν λόγω ευνοϊκή ρύθμιση για να κλείσουν εκκρεμότητες του παρελθόντος χωρίς ουσιαστική επιβάρυνση. Διαβάστε αναλυτικότερα στο http://www.paseges.gr/portal/cl/co/9071d98a-dc89-44e2-91d7-2df09d768884
Δεν υπάρχουν σχόλια: