Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Επίσημη πρώτη για τα Πινδάρεια 2011. Τι θα δούμε στη συνέχεια…



Με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια από τη Λαϊκή Ορχήστρα Θήβας άνοιξε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πινδάρεια 2011» του Δήμου Θηβαίων το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου.

Οι Α. Λαζάρου και Β. Σταματάκης με το ηχόχρωμα της φωνής τους, ο Β. Παπάζογλου με το μπουζούκι του , ο Γ.Βενιζέλος με την κιθάρα του, ο Δ. Ζωγράφος στα πλήκτρα και ο Αγγ. Καλύβας στα ντραμς ταξίδεψαν το κοινό νοσταλγικά σε καιρούς που διαχρονικά συγκινούν μικρούς και μεγάλους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λαϊκή Ορχήστρα Θήβας συμμετείχε αφιλοκερδώς στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γι’ αυτό, όσο και για την καλλιτεχνική τους προσφορά.
Οι εκδηλώσεις των Πινδαρείων, που κρατούν μέχρι το Σεπτέμβριο, καλύπτουν φέτος όλη την έκταση του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων, αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τοπικής και δημοτικής κοινότητας. Περιλαμβάνουν μουσικές βραδιές με ρεμπέτικα, λαϊκά, δημοτικά, παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια, χορευτικά από πολιτιστικούς συλλόγους, εκθέσεις φωτογραφίας και καλλιτεχνικής έκφρασης, ομιλίες πάνω σε διάφορα θέματα, θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες κ.α.
Στη φετινή 33η διοργάνωση των Πινδαρείων δεν πρέπει να χάσετε τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου και του Λουκιανού Κηλαηδόνη την Τετάρτη 31 Αυγούστου, την παιδική θεατρική παράσταση από το θέατρο τέχνης « Κάρολος Κουν» με τίτλο «Αλαντίν ένα παραμύθι από τις Χίλιες και Μία Νύχτες» την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Μοσχοπόδι. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στην δίπλα στήλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: