Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ έκοψε την βασιλόπιτα του νέου χρόνου

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον όλο αυτόν το κόσμο που μας έκανε τη τιμή να παρευρεθεί χθες στην εκδήλωσή μας.
Ιδιαίτερα την Ιερά Μητρόπολη για την ευλογία μέσω του Πατέρα Νικόλαου, την Αντιπερειφερειάρχη κ.Φανή Παπαθωμά, τον Αντιδήμαρχο κ.Χρήστο Κυπραίο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ.Νικόλαο Γεωργακόπουλο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ.Παναγιώτη Αγνιάδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ.Δημήτρη Τόλια, τον Πρόεδρο των Ηλεκτρολόγων κ.Γιώργο Παπανικολάου, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ.Θανάση Καλογρηά, τον Πρόεδρο της Ο.Ψ.Ε κ.Παναγιώτη Πουλιάνο, τον Γεν.Γραμματέα της Ο.Ψ.Ε κ.Δημήτρη Κοντούσια, τον Διευθυντή της Εφορίας κ.Στάθη Γκελεστάθη,τον Υποδιευθυντή της EUROBANK και φίλο κ.Στέργιο Γούπιο, τον Υποδιευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ κ.Λουκά Λίλιο, την εταιρεία B/S/H που μας τίμησε με τη παρουσία των κ. Λεμμογιάνη και κ. Παπαχατζή και πολλούς άλλους σημαντικούς ανθρώπους της πόλης μας.
Επίσης τους φίλους και συνάδελφους απο Αθήνα όπως ο Κώστας Κανέλλος & Χρήστο Αναστασόπουλος που έκαναν ταξίδι για μας τιμήσουν.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στούς χορηγούς για δώρα τους αλλά ειδικότερα στον "μέγα" χορηγό της βραδιάς κ.Πέτρο Νεοφώτιστο για το "μοναδικό πραγματικά δώρο" που ήταν και το φλουρί της βασιλόπιτας !!!!

Για το Δ.Σ

ο Πρόεδρος Τριαντάφυλλος Καλλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr