Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας κ. Ηλία Μπακούμη και στελέχη της Διεύθυνσης είχε ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ν. Βοιωτίας κ. Κώστας Αγγελόπουλος



Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας κ. Ηλία Μπακούμη και στελέχη της Διεύθυνσης. Επίσης πραγματοποίησα συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και τον Χρήστο Μαυραγάνη, Πρόεδρο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων - ΠΟΑΣΥ.
"Συζητήσαμε τα θέματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία στο Νομό μας και τις απαραίτητες ενέργειες. Συνεχίζουμε με διάλογο και προτάσεις για το μέλλον του Νομού μας" δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος.

Συνάντηση και με τον Πρόεδρο του Επιμελητήριο Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη


Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του, ο κ. Αγγελόπουλος συναντήθηκε επίσης και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη. 

Ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε: Συζητήσαμε τα θέματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που παρουσιάζει ο Νομός Βοιωτίας για την προσέλκυση νέων επενδύσεων. Συνεχίζουμε με διάλογο και προτάσεις για το μέλλον του Νομού μας".


 Συζητάμε για την επόμενη μέρα στη #Βοιωτία. #Ασφάλεια για όλους #Ανάπτυξη για όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια: