Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Πολιτική εκδήλωση την Κυριακή 30 Απριλίου, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας - Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

 


 Με σύνθημα «Γίνε πρωταγωνίστρια με δυνατό ΚΚΕ παντού – Για την ισοτιμία & τη χειραφέτηση της Γυναίκας», η ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση, κάθε γυναίκα που βιώνει τα προβλήματα της ακρίβειας, της ενεργειακής φτώχειας, της έλλειψης  υποδομών και δομών, της εργασιακής ανασφάλειας, την Κυριακή 30 Απριλίου, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Επιδιώκουμε να γίνει συζήτηση, να αναπτυχθεί προβληματισμός, να καταθέσει κάθε γυναίκα την δική της άποψη για τα ζητήματα που την απασχολούν και τον τρόπο ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών μας. Την καλούμε μπροστά στις εκλογές της 21ης Μάη, να κάνει μια κρίσιμη και αποφασιστική για το μέλλον της επιλογή, ακολουθώντας ένα διαφορετικό δρόμο: Το δρόμο της ελπίδας, της πάλης για μια ζωή με σύγχρονα δικαιώματα στην εργασία, στην κοινωνική στήριξη της μητρότητας, της οικογένειας, στο δημιουργικό ελεύθερο χρόνο, με βάση τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα του 21ου αιώνα.

Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Νατάσα Τάτση υποψήφια Βουλευτής Ν. Βοιωτίας.

 

 

26-04-2023
       Τ.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: