Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Δημόσια συζήτηση με τους νέους άνοιξε ο Βουλευτής ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας - "Η δική μας πρόκληση είναι να τους πείσουμε ότι η αμφισβήτηση δεν πρέπει να οδηγεί σε απαξίωση και αδιαφορία για τα κοινά"

 


🤝Την προηγούμενη εβδομάδα είχα τη χαρά να συζητήσω με νέες και νέους για τις προκλήσεις της γενιάς τους. Μαζευτήκαμε στην Κρύα και μου δόθηκε η δυνατότητα να ακούσω τους προβληματισμούς τους, την κριτική τους αλλά και τις προτάσεις τους για την επόμενη ημέρα.
💡Κάνουμε συχνά το λάθος και πιστεύουμε ότι η γενιά αυτή δεν είναι πολιτικοποιημένη, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι εμείς, ως πολιτικό σύστημα, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο ώστε να βρούμε τους κατάλληλους κώδικες επικοινωνίας για να τους εκφράσουμε πολιτικά. Και αυτό θα κάνουμε.
👉Η δική μας πρόκληση είναι να τους πείσουμε ότι η αμφισβήτηση δεν πρέπει να οδηγεί σε απαξίωση και αδιαφορία για τα κοινά. Πρέπει να οδηγεί σε διάλογο και σε ενεργό συμμετοχή.
🇬🇷Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση και η μοναδική ευκαιρία που έχουμε για να αναπτύξουμε το νομό μας και να εξελίξουμε τη χώρα.

Ανδρέας Κουτσούμπας
Βουλευτής ΝΔ Ν. Βοιωτίας



Δεν υπάρχουν σχόλια: