Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Τα συγχαρητήρια της!


Το εξαιρετικό έργο που παράγεται από το Παράρτημα της Φωκίδας στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία είναι γνωστό  ότι «ακούγεται» σε όλη την Στερεά. 

Συλλογικοί φορείς, επιστήμονες αλλά και αιρετοί, όπως ο αεικίνητος Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Δελμούζος, κ.α., είναι στον πλευρό της Προέδρου κας Γεωργίας Καπαρέλη – Καπούρου και του ΔΣ, στηρίζοντας ποικιλοτρόπως τις δράσεις τους.

Η κα Καπαρέλη, πρόσωπο με μεγάλη κοινωνική αντανάκλαση στην τοπική κοινωνία, παραμένει σταθερή, άλλωστε, στην υπόσχεση που είχε δώσει πρωτίστως στον εαυτό της, να είναι κοντά στις αξίες της Ε.Α.Ε. και κοντά στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Όλο αυτό το έργο της τελευταίας 5ετίας, όπως πρωείπαμε, ακούγεται σ` όλη την Στερεά Ελλάδα γι` αυτό και η κα Βίκυ Μπασιάκου, σύζυγος του αείμνηστου Υπουργού και Βουλευτής της Βοιωτίας αλλά και δραστήρια δικηγόρος και Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, δεν "έχασε την ευκαιρία" και στη σημερινή τους συνάντηση στο περιθωρίου του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, έδωσε στην κα Γεωργία Καπαρέλη – Καπούρου τα θερμά της συγχαρητήρια, δήλωσε στο πλευρό της και της ευχήθηκε «καλή δύναμη στο έργο τους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: