Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών « Big 5 Global» , Ντουμπάι, Η.Α.Ε , 04-07 Δεκεμβρίου 2023

 


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών «BIG 5 GLOBAL», που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (ENTERPRISE GREECE) και θα πραγματοποιηθεί από τις 04 έως και τις 07 Δεκεμβρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Dubai World Trade Centre, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει στη σπουδαιότερη έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της Μ. Ανατολής, όπου προβάλλεται η μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Ειδικότερα προβάλλονται : δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές), ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης), τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λπ.).

Προϋπόθεση για να επιδοτηθούν οι επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι να εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά μέρος του συνολικού κόστους που αφορά στο ενοίκιο ή/και στην κατασκευή του εκθεσιακού περιπτέρου. Η τελική απόφαση και το ύψος της ενίσχυσης θα αποφασισθεί αφού οριστικοποιηθεί ο αριθμός των συμμετεχουσών επιχειρήσεων της ΠΣΕ.

 

Η επιδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης, διαμονής, έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων και Mandatory Fees.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν μέχρι τις 15/06/2023 και ώρα 12:00 προς τα emails:. v.kalamara@eg.gov.gr:

με κοινοποίηση στα ekoukouzas@pste.gov.gr και info@kye.com.gr, διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας

Τηλ.: 2221353616| Email: ekoukouzas@pste.gov.gr

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: