Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Aπαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΙΩΝΙΚΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22-4-2023 2023 και ώρα 19:15 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΙΩΝΙΚΟΣ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 22-4-2023 2023 και ώρα 19:15 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΙΩΝΙΚΟΣ, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

 Με Απόφαση, που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΙΩΝΙΚΟΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. 

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο, να μην προσέλθουν στο γήπεδο, διότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά, καθώς και για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τόσο των ιδίων, όσο και των φιλάθλων που διαθέτουν εισιτήριο.  

Τονίζεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, απαγορεύεται: 

  • Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων.
  • Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο. 

Σημειώνεται ότι, περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους, ενώ παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο - πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: