Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Κ. Μπακογιάννης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει ακτιβισμό. Θέλει ανθρώπους που ξεφεύγουν από το υπηρεσιακό, ξεπερνούν τα όρια των αρμοδιοτητων και προσφέρουν»


Τα ατομικά μέλη του Alde Ελλάδας διοργάνωσαν ένα  διήμερο εκδηλώσεων σε τρείς πόλεις της Ελλάδας. Το διήμερο άνοιξε με την εκδήλωση του Ναυπλίου την Τετάρτη 13 Ιουνίου στην αίθουσα της Παλιάς Βουλής και κορυφώθηκε  με την εκδήλωση της Αθήνας στην αίθουσα Ερμής του ΕΒΕΑ, χθες, την Πέμπτη 14 Ιουνίου με θέμα «Η ποιότητα ζωής σε ένα σύγχρονο αστικό περιβάλλον». Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο κ. Κώστας Μπακογιάννης, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Η ποιότητα ζωής των πολιτών, η ευθύνη της αυτοδιοίκησης».
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κύριος Κώστας Μίχαλος.
«Σε μία εποχή που η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ευνουχισμένη και πνίγεται από τον οικονομικό και τον διοικητικό έλεγχο ενός δυσκίνητου κράτους, εμείς μιλάμε για το μέλλον. Για την ποιότητα ζωής σε ένα σύγχρονο αστικό περιβάλλον, στην εκδήλωση του ALDE IMs. Εμείς καταθέτουμε την δική μας εμπειρία και στρατηγική από τη Στερεά Ελλάδα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει ακτιβισμό. Θέλει ανθρώπους που ξεφεύγουν από το υπηρεσιακό, ξεπερνούν τα όρια των αρμοδιοτητων και προσφέρουν. Το ζούμε καθημερινά και το έχουμε διαπιστώσει. Αν είχαμε μείνει στους τύπους, πολλά από τα αυτονόητα θα έλειπαν από τη Στερεά. Έτσι στέκεται στα πόδια της η Τοπική Αυτοδιοίκηση, πέρα από πολιτικά παιχνίδια και κομματικές σκοπιμότητες» σχολίασε με νόημα ο Περιφερειάρχης μας…

Ας ακούσουμε και ένα σχετικό απόσπασμα από την χθεσινή του ομιλία στην Αθήνα, που εξασφάλισε το ORCHOMENOS PRESS …

Δεν υπάρχουν σχόλια: