Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Χωρίς τα ονόματα η ανάρτηση στα Λύκεια των βαθμολογιών των υποψηφίων των ΑΕΙ

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του,οι Διευθυντές Λυκείων γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο. 
Α. Οι Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες (σ.σ. την Παρασκευή)  μόνο  τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων.
Β. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνtαι οι Διευθυντές Λυκείων να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που του έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.
Τα παραπάνω αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, η οποία στάλθηκε στα Λύκεια .
Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τονίζει στην εγκύκλιο το υπουργείο Παιδείας,  γίνει την Παρασκευή. Ο Διευθυντής κάθε Λυκείου μαζί με τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, μόλις παραλάβουν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τις καταστάσεις και τα αποκόμματα , πρέπει να προβούν  στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων.  Σε περίπτωση τυχόν διαφοράς πρέπει άμεσα να γίνει επικοινωνία με το οικείο Βαθμολογικό Κέντρο και τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης Εφαρμογών  του υπ. Παιδείας, για τη σχετική διόρθωση.

Πηγή  https://www.esos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: