Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ

Την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιουνίου (μία ημέρα νωρίτερα από πέρσι) θα ανακοινωθούν σε όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της χώρας οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων για τα ΑΕΙ, που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Ηδη οι Διευθυντές των Λυκείων ενημερώθηκαν ότι τα δέματα με τα ονόματα των υποψηφίων και οι αντίστοιχες βαθμολογίες θα τα παραδοθούν στα σχολεία τους από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης,  από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η αποστολή- διακίνηση των αποκομμάτων των τετραδίων και των βαθμολογιών των υποψηφίων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων  θα ξεκινήσει από τα Βαθμολογικά Κέντρα την προηγούμενη ημέρα , την Πέμπτη 28-6-2018, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης την Παρασκευή .
Πέρσι   οι βάσεις εισαγωγής στις 24 Αυγούστου.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η βαθμολόγηση των γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα.
Οσον αφορά τη διακύμανση των βάσεων, η όποια εκτίμηση γίνει αυτή την περίοδο, μόνο ελπίδες ή απογοήτευση μπορεί να προσφέρει στους υποψηφίους, οι οποίες ενδεχομένως να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Για να γίνει εκτίμηση των βάσεων με ένα υψηλό ποσοστό διασφάλισης εγκυρότητας, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία απουσιάζουν αυτή τη χρονική στιγμή. Πηγή https://www.esos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: