Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Άνοιξαν τα φτερά τους στο κόσμο οι απόφοιτοι του ΓΕΛ Ορχομενού


Τα … «φτερά τους στον κόσμο» άνοιξαν και επίσημα από χθες το βράδυ, οι απόφοιτοι του 2018 από το ΓΕΛ Ορχομενού. Πλαισιωμένοι από τους καθηγητές τους, τους γονείς τους και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, η νεολαία μας απόλαυσε μια εντελώς δική τους βραδιά, την πιο… χαλαρή που πέρασαν ποτέ μέσα στο σχολικό τους περιβάλλον!




Την γιορτή της αποφοίτησής τους είχαν οργανώνει με περισσό μεράκι, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την αμέριστη υποστήριξη του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Ορχομενού, καθηγητές που έχουν αποδείξει στην πράξη πόσο κοντά είναι στα παιδιά μας, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα και έξω από τις σχολικές τάξεις. Κι` αυτή η σχέση ζωής, αποτυπώθηκε και σ` αυτή την τάξη, όπως έχει συμβεί διαχρονικά σε πολλούς αποφοίτους, αφού όσα χρόνια κι` αν περάσουν, τα μαθητικά τα χρόνια, δεν τ` αλλάζεις με τίποτα!

Την βραδιά άνοιξε ο Λυκειάρχης κ. Γιάννης Κωτσαλάς, ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του για τη… «φουρνιά» που ταυτίζεται και με την δική του παρουσία στο ΓΕΛ Ορχομενού…
Ακολούθως, λόγια ψυχής κατέθεσε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Δημάκη, η οποία είπε…
Εκ μέρους του Δήμου Ορχομενού, χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του ΔΣ και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Λάμπρος Ρόδης …
Στη συνέχεια, ευχές έστειλε εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας του ΓΕΛ Ορχομενού ο κ. Γιώργος Σίντος…
Αλλά και ο Πρόεδρος του 15μελούς Γιάννης Φλωκατούλας…
Την βραδιά τους τίμησαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι κκ. Κική Καραβαγγέλη και Γρηγόρης Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παύλου κ. Ηρακλής Τουφεξής , οι οποίοι μαζί με τους καθηγητές τους συμμετείχαν και στην παράδοση των αναμνηστικών δώρων.









Όπως ήταν φυσικό ακολούθησε γλέντι, με τις μουσικές επιλογές του Δημήτρη Καλαντζή



Το  ORCHOMENOS PRESS εκφράζει την ευχή για «καλά αποτελέσματα»
και «καλή σταδιοδρομία» στα παιδιά του τόπου μας.
Να γίνουν όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: