Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας – Πρώτη πρόεδρος η κα Βούλα Αγιοστρατίτη από το Επιμελητήριο Εύβοιας


Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00, συνεδρίασε το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, στα Γραφεία του Επιμελητηρίου Εύβοιας, στην Χαλκίδα.

Στην συνεδρίαση παράστησαν επίσης η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Παρασκευή Αγιοστρατίτη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και μέλη των Δ.Σ. των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας. Το Επιμελητήριο Φωκίδας εκπροσωπήθηκε από τον κ. Βασίλειο Αυγερινό Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και κ. Χαρ. Παναγιωτόπουλο, μέλος του Δ.Σ. Στην πρώτη συνεδρίαση ομόφωνα εκλέχτηκε Πρόεδρος κ. Παρασκευή Αγιοστρατίτη, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ευβοίας, ενώ αποφασίστηκε ομόφωνα να ασκηθεί εκ περιτροπής η προεδρεία του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου.
Η επόμενη συνεδρίαση θα λάβει χώρα στη Λαμία. Τo Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο επικεντρώθηκε στον συντονισμό της δράσης των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας και της ανάληψης πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της Περιφέρειας, όπως χάραξη κοινών στόχων και στρατηγικών για την περιφερειακή επιχειρηματική κοινότητα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr