Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Θέση για το ενιαίο συντελεστή Φ.Π.Α παίρνει η Ο.Ε.Β. Επ. Θηβών

Σχετικά με τις πληροφορίες για ενιαίο συντελεστή Φ.Π.Α στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας, δοκιμάζουν για ακόμη μια φορά τις αντοχές και τα αντανακλαστικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Η αύξηση του χαμηλότερου συντελεστή από το 13% σε ένα υψηλότερο ποσοστό θα οδηγήσει σε ανατιμήσεις σε μια σειρά από βασικά είδη και υπηρεσίες ( Τρόφιμα – Ηλεκτρισμός – Εστίαση  ) ενώ η μείωση του μεγάλου συντελεστή από το 23% θα ευνοήσει τις συναλλαγές μεγάλων ομίλων και εισαγόμενων προϊόντων.
Είναι σαφές ότι ένα μόνιμο και δίκαιο φορολογικό σύστημα είναι αυτό που χρειάζεται η ελληνική οικονομία και όχι συνεχόμενες διακυμάνσεις φορολογικών συντελεστών, πειραμάτων και δοκιμών.
Η ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ καλεί την κυβέρνηση να προβεί στην επίσημη δημοσιοποίηση του οικονομικού της σχεδιασμού και να ξεκινήσει μια ειλικρινή διαβούλευση με γνώμονα τον ισότιμο επιμερισμό των βαρών της φορολογικής βάσης.
Η εφαρμογή του ενιαίου συντελεστή Φ.Π.Α θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε αντίθετα καταστροφικά αποτελέσματα. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                  ΧΡΗΣΤΟΥ  ΗΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: