Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

31 Μαΐου Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος: Δράση ευαισθητοποίησης από το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας


Το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στέλνει μήνυμα ζωής στους συμπολίτες μας:
«Σταματήστε να καπνίζετε και αρχίστε να ζείτε με ποιότητα. Η ζωή ‘’πνίγεται‘’, ασφυκτιά, όταν  τυλίγεται μέσα στον καπνό. Θέλει αέρα, οξυγόνο, θέλει ελευθερία όχι δεσμεύσεις, ομηρία για να είναι ευτυχισμένη»
Το Παράρτημα Λιβαδειάς, τιμώντας αυτή την σπουδαία για τη ζωή μας ημέρα, διοργανώνει περπάτημα στον Ελικώνα των Μουσών στις 7 Ιουνίου, Κυριακή, για να σας δείξουμε πώς πρέπει να περπατάτε στα ‘’μονοπάτια της ζωής‘’ με υγεία και ποιότητα.
Ξεκινάμε το  πρωί 8 πμ από το Ζάππειο. Θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να πάμε στην Αρβανίτσα. Εκεί θα αρχίσουμε την πεζοπορία μέσα από μια μαγευτική διαδρομή, ακούγοντας γλυκόλαλα πουλιά και ρουφώντας την δροσιά μέσα από δροσοσταλίδες των δέντρων.
 Έχετε φορέσει άνετα παπούτσια; Καθ’ οδόν σας επιφυλάσσουμε και εκπλήξεις που έχουν σχέση με τον σκοπό αυτής της πεζοπορίας, δηλαδή την διακοπή του καπνίσματος και την επιστροφή στη ζωή με ποιότητα!!!
Η διάρκεια της πεζοπορίας θα είναι περίπου 1:30’
Υπεύθυνη της διαδρομής, η καθηγήτρια σωματικής αγωγής κ. Αγγέλα Καρατράντου και ορειβάτες.
Επιστροφή στην Αρβανίτσα όπου θα πιούμε καφέ ή κρασάκι με μεζέ. Μετά θα επιβιβασθούμε στο πούλμαν και θα επιστρέψουμε στη Λιβαδειά.
Δεν πιστεύουμε να μη σας άρεσε;

Πληροφορίες  στην κ. Γιάννα Ζέρβα τηλ. 22610-20706 κιν. 6974411208  

Δεν υπάρχουν σχόλια: