Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Θέλουμε να κάνουμε πράξη το Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού!»: Μια νέα ανοικτή ομάδα στο facebook σε καλεί να γίνεις κι` εσύ μέλος!!!


Αγαπητοί αναγνώστες!
Μια νέα ομάδα που στόχο έχει την ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο τους συμπολίτες μας αλλά κυρίως τους απαντού Ορχομένιους ξεκίνησε σήμερα από το facebook με το όνομα: «Θέλουμε να κάνουμε πράξη το Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού!»
Είναι μια ομάδα ανοικτή σε όλους θέλουν να παρακολουθούν την πορεία αυτού του ονείρου, τόσο μέσα από τις κινήσεις του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ όσο και μέσα από τις πρωτοβουλίες της τοπικής κοινωνίας, της Δημοτικής Αρχής ή από τις Ομάδες Πολιτών και Συλλογικών Φορέων. Τα social media είναι ένας τρόπος άμεσης επικοινωνίας, ικανός να μας κρατά «κοντά» ακόμη κι` αν είμαστε πολύ μακριά… 
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ  σ` αυτή την ομάδα πατώντας  http://www.facebook.com/groups/368044306609169/για να  μαθαίνεις αλλά και για να συμβάλλεις στην προώθηση αυτού του ΟΡΑΜΑΤΟΣ που θα αλλάξει τον τουριστικό χάρτη όχι μόνο της Βόρειας Βοιωτίας αλλά της Στερεάς Ελλάδας! 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΚΤΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ¨ ΔΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ???? ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ? Η ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ??

Το καθημερινό βήμα της πόλης μας! είπε...

Καλημέρα αγαπητέ αναγνώστη, σημαντική η παρατήρησή σου! Δεν θα απαντήσω για λογαριασμό του Δήμου, δεν ξέρω άλλωστε τι συμβαίνει στα σχολεία για να είμαι ειλικρινής. Θα σου ζητήσω όμως, όπως και σε όποιον άλλον θέλει να σχολιάσει πάνω στην πρωτοβουλία που ακούσει στο όνομα "Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού", να αναφερθεί σ` αυτό και μόνο σ` αυτό! Η καθημερινότητα είναι πολύ σημαντική, πάνω απ` όλα πρέπει να φροντίζουμε για το ΣΗΜΕΡΑ, αλλά και ο σχεδιασμός για το ΑΥΡΙΟ δεν μπορεί να ισοπεδώνεται... ούτε να μεταφράζεται μέσα από μικροπολιτικές λογικές. Ας σκεφτούμε λίγο θετικότερα! Και εδώ είμαστε και θα τα ξαναδούμε εάν αυτά γίνονται για την ουσία ή για την φιέστα!Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Μη είστε μίζεροι βρε παιδιά. Δεν υπάρχει λόγος κι` αυτό να το δηλητηριάσουμε μόνοι μας. Για όλους είναι δύσκολα αυτή την εποχή, εδώ πολλοί δεν θα βάλουμε πετρέλαιο ούτε στα σπίτια μας. Καλά τα λες για τα σχολεία, προφανώς και ο Δήμος το ξέρει το πρόβλημα και κάτι θα κάνει. Ας χαρούμε έστω και για λίγο με την σκέψη ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Μην βγάζουμε πάλι τα μάτια μας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. Ο ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΜΩς ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑΙ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΜΑΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΛΑΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ