Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η καθαριότητα της πόλης μας αφορά όλους!


Αγαπητοί δημότες

Η καθαριότητα της πόλης μας αφορά όλους.

Δυστυχώς όμως παρά τις συνεχείς οδηγίες από το Δήμο για τη διαχείριση των απορριμμάτων και τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας, διαπιστώνεται η έλλειψη περιβαλλοντικής συνείδησης από αρκετούς συμπολίτες μας.

Η εναπόθεση οικιακών απορριμμάτων εκτός των πράσινων αλλά και των υπόγειων κάδων, η απόρριψη μεγάλου όγκου απορριμμάτων όπως έπιπλα, στρώματα, ηλεκ. συσκευές είναι καθημερινό φαινόμενο. Με τέτοια συμπεριφορά δυστυχώς η προσπάθεια για ένα καθαρό Δήμο δεν έχει αποτέλεσμα. Μέσα από την αύξηση των γεωγραφικών ορίων του Καλλικρατικού πια Δήμου που έχουν διπλασιαστεί, υποχρεώνοντας τον Δήμο με τον ίδιο αριθμό εργαζομένων, τον ίδιο αριθμό αυτοκινήτων να φροντίζει για την καθαριότητα, είναι επιτακτική ανάγκη να συνεργαστούμε όλοι για να υπάρχει αποτέλεσμα.

Ο Δήμος στην προσπάθεια για την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας Καθαριότητας ανακοινώνει:

  1. Τη θέση του προϊσταμένου αναλαμβάνει ο κ. Τσακανίκας Αναστάσιος.
  2. Η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται από Δευτέρα έως Σάββατο και κάνουμε έκκληση στους Δημότες να μην εναποθέτουν σκουπίδια στους κάδους την Κυριακή και πολύ περισσότερο εκτός των κάδων.
  3. Το τηλέφωνο της υπηρεσίας είναι το 2262026297 (Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-13:00). Καλούμε τους δημότες να συνεργάζονται με την υπηρεσία καθαριότητας, για την άμεση αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων ή για τις όποιες επισημάνσεις. 
  4. Η αφισορρύπανση είναι ένα φαινόμενο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να επιβάλλουμε τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ελπίζουμε σε μια σωστή συνεργασία δημοτών με την υπηρεσία καθαρότητας, ώστε να έχουμε καλά αποτελέσματα.

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: