Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Για τα προβλήματα του Δ. Τανάγρας ενημερώθηκε ο Γ. Σταθάς


Πενταμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής το βουλευτή Βοιωτίας Γ. Σταθά, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τανάγρας στο Σχηματάρι, με στόχο μια ουσιαστική ενημέρωση πάνω στα ζητήματα που απασχολούν το νέο Καλλικρατικό Δήμο. Στη συζήτηση εκ μέρους του Δήμου παρευρέθηκε ο δήμαρχος Β. Γεωργίου, οι αντιδήμαρχοι Β. Περγάλιας και Γ. Κορλός, καθώς και οι συνεργάτες του δημάρχου Κανέλλος Α. και Καψάλης Α.
Ο δήμαρχος προέβη σε μια πλήρη και εμπεριστατωμένη ανάλυση των δεδομένων, με τις βασικές κατακτήσεις αλλά και τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του σήμερα.
Με κυρίαρχο το οικονομικό, που είναι γενικό, ο κ. Δήμαρχος επεσήμανε το πρόβλημα της έγκρισης βασικών δαπανών από τον επίτροπο, χωροταξικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, με κυρίαρχο αυτό του Ασωπού, την ανάγκη για τη δημιουργία κεντρικού διυλιστηρίου, σχεδίου πόλεως στο Δήλεσι και Γραφείου Περιβάλλοντος στα Οινόφυτα.
Ο κ. Γ. Σταθάς εξέφρασε τη συμπαράσταση τη δική του και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον αγώνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για ουσιαστική αυτονομία, πραγματικό κύτταρο Δημοκρατίας και προόδου, και υποστήριξε τη δημιουργία Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας στα Οινόφυτα. Ακόμη ανέλαβε την προώθηση προβλημάτων του Δήμου στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Η συνάντηση διήρκεσε 2 ώρες και ολοκληρώθηκε με τις τοποθετήσεις και την ανταλλαγή απόψεων όλων των παρευρισκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: