Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Απόπειρα εκφοβισμού καταγγέλλουν οι αστυνομικοί της Βοιωτίας


Με ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας καταγγέλλει την πειθαρχική δίωξη κατά του συνδικαλιστή, που συμμετείχε στον εικονικό απαγχονισμό, στην κινητοποίηση της 6ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.
«Μετά από τις μαζικές και συνάμα δυναμικές κινητοποιήσεις της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και με απώτερο σκοπό να τρομοκρατηθεί το συνδικαλιστικό κίνημα και οι ένστολοι γενικότερα, διατάχθηκε πειθαρχικός έλεγχος για δήθεν «αναξιοπρεπή συμπεριφορά» σε βάρος του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας Φώτη Δημήτριου , ο οποίος συμμετείχε στην ένστολη Πανελλαδική διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος την 06-09-2012!
Θυμίζουμε ότι μετά τις αποφάσεις που λήφθηκαν από κάποιους, οδηγούμαστε σε οριακή κατάσταση και ένα βήμα πριν τον «απαγχονισμό».
Καταγγέλουμε την απόφαση αυτή και ταυτόχρονα απαιτούμε άμεση ανάκληση αυτής και διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου σε αυτούς, που σε καθημερινή βάση καταστρατηγούν τους νόμους και τους κανονισμούς, σε αυτούς που διατάζουν παράνομα τους συναδέλφους να εργάζονται μετά τη λήξη του 8ώρου και σε συνεχόμενα νυχτερινά ωράρια, που δεν τους χορηγούν τις οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις, που δεν εφαρμόζουν τα προβλεπόμενα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια εφαρμόζοντας τους νόμους και κανονισμούς κατά το δοκούν!». Πηγή 
http://www.siriosfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: