Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακούστε την ομιλία της Δρ Έλενας Κουντούρη με θέμα «Εκτρέποντας τα ποτάμια και τιθασεύοντας τη λίμνη. Το μυκηναϊκό αποστραγγιστικό σύστημα της Κωπαΐδας»

Η κα Έλενα Κουντούρη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων, ΥΠ.ΠΟ.Τ., πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης, 27 Σεπτεμβρίου 2012, ομιλία με θέμα «Εκτρέποντας τα ποτάμια και τιθασεύοντας τη λίμνη. Το μυκηναϊκό αποστραγγιστικό σύστημα της Κωπαΐδας» στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στο πλαίσιο της σειράς «Το πολυσχιδές της Βιομηχανικής κληρονομιάς» . 

 Το Orchomenos Press ήταν εκεί και σας μεταφέρει κατ` αποκλειστικότητα την ομιλία της κας Κουντούρη σχετικά με την πορεία της μελέτης της στον Καλλικρατικό Δήμο Ορχομενού. Να σημειωθεί πως αυτό το Σαββατοκύριακο η κα Κουντούρη και οι συνεργάτες της θα βρίσκονται στην περιοχή μας για να συνεχίσουν τις έρευνές τους στην περιοχή του Κάστρου, Κοκκίνου και Ακραιφνίου! Φυσικά θα τους ακολουθήσουμε και θα σας μεταφέρουμε με νεότερα ρεπορτάζ άγνωστα στοιχεία της τοπικής μας ιστορίας και του πολιτισμού των Μινυών. Ας την ακούσουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: