Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 26/9


                     
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΕΠ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

 ΚΑΛΕΣΜΑ για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ,
 την ΤΕΤΑΡΤΗ 26/9, στις 10.30 π.μ.
στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ της ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Καλούμε τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις συνταξιούχες, τις σπουδάστριες, τις μετανάστριες, να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη γιά την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας στις 26 του Σεπτέμβρη.
Με τη συμμετοχή μας να φτάσει το μήνυμα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά ότι δεν αποδεχόμαστε και αντιπαλεύουμε οργανωμένα τα βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης και της Ε.Ε. που μας τσακίζουν, για να αυγαταίνουν τά κέρδη των εκμεταλλευτών του μόχθου μας, των τραπεζιτών και των μονοπωλίων.
Ούτε προσωρινά, ούτε τα τελευταία είναι τα μέτρα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση.
Απορρίπτουμε τα αντιλαικά, αντεργατικά μέτρα και μνημόνια που μας ρίχνουν στην ανεργία, τη μαύρη εργασία, μας στερούν την κοινωνική ασφάλιση, τα κοινωνικά, προνοιακά επιδόματα, μας αφήνουν χωρίς δημόσια νοσοκομεία, χωρίς φάρμακα, αφήνουν χιλιάδες παιδιά εξω απο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, μας πετσοκόβουν τις συντάξεις, ζητάνε δουλειά μέχρι τα 70.
Αυτοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια συσσώρευσαν τεράστια κέρδη και είναι υπεύθυνοι γιά την κρίση, τώρα μας ζητάνε να ματώσουμε πληρώνοντας φόρους και χαράτσια για να διατηρήσουν τά κέρδη και την εξουσία τους.
Ηρθε η ώρα να τους πούμε το μεγάλο ΟΧΙ. Το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας δεν μπορεί να είναι η πείνα, η  ανασφάλεια, η φτώχεια και η ανεργία.
 Να δώσουμε την αγωνιστική μας απάντηση στις 26 Σεπτέμβρη. Αποφασιστικά με αισιοδοξία και πίστη στο δίκαιο αγώνα μας. Με στόχο την κατάργηση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των αντεργατικών νόμων, καμμία αναγνώριση χρέους και των διαπραγματεύσεων. Το χρέος να πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν.
Αποδέσμευση από την ΕΕ,  για τον φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης.
Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ απαντάμε περήφανα και μαχητικά. Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ,  
την Τετάρτη 26 του Σεπτέμβρη στις 10.30 το πρωί
στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς.     

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 ΕΠ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: