Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του αναπαύεται ο Στάθης Αγγελούσης

O Στάθης Αγγελούσης 

Κηδεύτηκε σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Έξαρχο, ένα αληθινά ανεκπλήρωτο κεφάλαιο για τη Λοκρίδα και τη Στερεά Ελλάδα ο Στάθης Αγγελούσης.

Πρόσωπα από τη δημόσια ζωή, τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία συνόδευσαν λίγο μετά το μεσημέρι τον 67χρονο επιχειρηματία, τ. Βουλευτή Φθιώτιδας και αυτοδιοικητικό στην τελευταία του κατοικία, ενώ λίγο πριν τον σκεπάσει για πάντα  η γη της Λοκρίδας ακούστηκαν και πάλι αγαπημένα του τραγούδια που "κάλυπταν" τη θλίψη για τον πρόωρο χαμό του. Λίγο πριν, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, επικήδειους λόγους απήγγειλαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νίκος Λιόλιος εκ μέρους του ΔΣ καθώς και το σχετικό ψήφισμα, ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Φθιώτιδας κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας της Φθιώτιδας και ο εξάδελφός του κ. Αγγελούσης εκ μέρους της οικογένειάς του.
O Δήμαρχος Λοκρών κ. Νίκος Λιόλιος
εκ μέρους του ΔΣ ανέγνωσε σχετικό ψήφισμα
για τον εκλιπόντα Στάθη Αγγελούση.  

Μεταξύ άλλων, τα θερμά τους συλλυπητήρια  εξέφρασαν αυτοπροσώπως στην σύζυγό του Γιαννούλα, στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον συνεχιστή της επιχειρηματικής του δράσης κ. Νίκο Αγγελούση, ο Υπουργός Οικονομίας και Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρ. Σταϊκούρας, η Βουλευτής Φθιώτιδας κα Έλενα Μακρή, ο Επικεφαλής της Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάσης Χειμάρας, ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ορχομενού, ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Λιβαδειάς κ. Κώστας Γκιζίμης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Κώστας Παπασπύρου, ο γνωστός Βοιωτός Δικηγόρος κ. Γιώργος Ανδρέου και πάρα πολλοί ακόμη άνθρωποι με τους οποίους ως δραστήριος επιχειρηματίας και αυτοδιοικητικός συνδέθηκε στη γεμάτη από στιγμές, χαρές και λύπες ζωή του .
Ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Φθιώτιδας κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος
 μίλησε για τον αείμνηστο Αγγελούση
εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας της Φθιώτιδας 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης πληροφορηθείς το θάνατο του πρώην βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Στάθη Αγγελούση δήλωσε:  «Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα τον πρόωρο θάνατο του Στάθη Αγγελούση, ενός σεμνού και αγαπητού συναδέλφου στα βουλευτικά έδρανα. Υπηρέτησε το δημόσιο βίο της χώρας με σύνεση, ευπρέπεια και αποτελεσματικότητα τόσο ως μέλος του Κοινοβουλίου όσο και ως λειτουργός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια». Στεφάνια απέστειλαν ακόμη πολλοί φορείς και πρόσωπα της δημόσιας ζωής της Στερεάς αλλά και απ` όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. 

Το Orchomenos Press εκφράζει δημόσια συλληπτήρια 
στην οικογένεια του αείμνηστου Στάθη Αγγελούση. Ας είναι αιωνία η μνήμη του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: