Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση για τα 38 χρόνια ΠΑΣΟΚ


Μια νέα στρατηγική για το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος απόψε στην εκδήλωση για την 38η επέτειο της Διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη.
Ο πρόεδρος του Κινήματος θα μιλήσει στις 19.30 ενώπιον των στελεχών του κόμματος, στους οποίους αναμένεται να παρουσιάσει και το νέο του έμβλημα.
Απών από την εκδήλωση θα είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδής, που με γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε πως δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του εκτός Αθηνών.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει με αφορμή τη σημερινή μέρα πως «τα αιτήματα για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση παραμένουν επίκαιρα ιδιαίτερα στο πλαίσιο του μεγάλου αγώνα που δίνουμε όλοι οι Έλληνες για να υπερβούμε την κρίση και να οικοδομήσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον». «Στις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο τόπος είναι ανάγκη, σε κλίμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να συνδέσουμε εκ νέου τις διαχρονικές μας αξίες με τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα», καταλήγει. Πηγή www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: