Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ανέλαβε δράση ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού…


Καιρό είχαμε να ακούσουμε και πολύ περισσότερο να δούμε να λαμβάνονται πρωτοβουλίες από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού στη πόλη μας, όμως, ο κ. Γιάννης Νταβαλούμης που διαδέχθηκε την κα Βαρβάρα Σκαγιάκου από τις αρχές του χρόνου, φαίνεται πως διαθέτει και θέληση και διάθεση!
Στο ΔΣ, λοιπόν, της περασμένης Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου 2010, εισηγήθηκε τόσο την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ορχομενού στην πληγέντες του φονικού σεισμού στην Αϊτή (δείτε και ακούστε το σχετικό απόσπασμα), πρόταση που έγινε ομόφωνα δεκτή, όσο και την υποβολή σχετικής αίτησης στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΔΙΑΖΩΜΑ», για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει με παλαιότερή μας ανάρτηση (Δείτε Τη Βοιωτία θα επισκεφθεί στα μέσα του Φλεβάρη ο Στ. Μπένος).
Μάλιστα, ο κ. Νταβαλούμης ενημέρωσε το σώμα πως ο Δήμος Ορχομενού αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την φυσική παρουσία του κ. Σταύρου Μπένου (ιδρυτή του Διαζώματος) και των συνεργατών του, την ερχόμενη Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010, πρώτα στον Ορχομενό και ακολούθως στην Χαιρώνεια ύστερα από πρόσκληση της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Βοιωτίας προκειμένου να θαυμάσει από κοντά αλλά και να μας συμβουλεύσει για την αξιοποίηση των Αρχαίων Θεάτρων που κυριαρχούν στις δύο ιστορικές πόλεις της Βοιωτίας.
Δείτε και ακούστε επιπλέον και μια προσωπική μαρτυρία από τον Πρόεδρο το0υ ΔΣ κ. Παναγιώτη Υπερήφανο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: