Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Ν. Βοιωτίας: Μια αγκαλιά για όλες τις γυναίκες του Νομού μας!



Φωτογραφίες Studio Helen - Χρήστος και Ανδρέας Λουκάς
Τα κατάφεραν και φέτος η Πρόεδρος κα Άντζελα Πανταζή – Βασιληά και τα μέλη του ΔΣ να κλείσουν στην μεγάλη αγκαλιά της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας όσο το δυνατόν περισσότερους γυναικείους συλλόγους απ` όλο το Νομό μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή τους να γιορτάσουν μαζί τον ερχομό του νέου χρόνου! Βαθιά ανθρώπινη, βαθιά ζεστή αλλά και άκρως διασκεδαστική η εκδήλωσή τους το βράδυ της 29ης Ιανουαρίου 2010 στο κέντρο Γιούλας, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποί μας στο Κοινοβούλιο, πρόσωπα από τον α` και β` βαθμό αυτοδιοίκησης καθώς και από τον επιχειρηματικό κόσμου.Ιδιαίτερες εντυπώσεις άφησε, μάλιστα, η παρουσία της Προέδρου των Συνταξιούχων Εμπόρων Λιβαδειάς κας Πόπης Καθάριου σ` ένα αυτοδίδακτο σκετς, που απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα!

Ικανοποιημένη από την προσέλευση τους, δεν είχε λόγια να εκφράσει την ευχαρίστησή της η Πρόεδρος κα. Άντζελα Πανταζή – Βασιλήα - που και στη δεύτερη αυτή ετήσια πρωτοχρονιάτικη συγκέντρωση της Ομοσπονδίας – γυναίκες απ` όλη τη Βοιωτία μετακινήθηκαν ακόμη και με… πούλμαν προκειμένου να παραστούν την γιορτή που διοργάνωσαν από κοινό το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας, δηλαδή οι κκ. Άντζελα Πανταζή – Βασιλήα (Πρόεδρος), Αθηνά Καλογριά (Αντιπρόεδρος), Ελένη Σφουντούρη, Άννα Χαρέμη (Γραμματέας), Βάσω Κωτούλα (Ταμίας), Ιφιγένεια Αραπάκη (β` γραμματέας) και Βίκυ Παγώνα (β` ταμίας).
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κκ. Γεώργιος, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα όλη αυτή την ένωση των Γυναικών της Βοιωτίας ευχόμενος και φέτος «καλή επιτυχία στο έργο τους».
Η γιορτή τους ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του χορευτικού τμήματος ενός Γυναικείου Συλλόγου από την «άκρη» του Νομού μας, από την Ξηρονομή αλλά και από το Μαυρομάτη ενώ νωρίτερα συντροφιά με τα υπέροχα παραδοσιακά τραγούδια τους είχαν κρατήσει για περίπου 30 λεπτά τα μέλη της πολυφωνικής χορωδίας της Δαύλειας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Καρούζου. Μ` άλλα λόγια ήταν και φέτος … οι τέλειες οικοδέσποινες!

Δείτε αποσπάσματα από την φετινή πρωτοχρονιάτικη γιορτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: