Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Μαζική συνάντηση διοργανώνει η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – Έκτακτο ΔΣ την ερχόμενη Δευτέρα για τον «Καλλικράτη» με ομόφωνο Ψήφισμα των Συλλογικών φορέων!


Τα μέλη αλλά και τους φίλους του κυβερνώντος προσκαλούν – σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που ήδη διανέμεται – η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 7.00 το απόγευμα στο κέντρο «Ο Λάζος» στο περιφερειακό Ορχομενού – Κάστρου, προκειμένου ο Γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος να τοποθετηθούν ξεκάθαρα απέναντι στην σχεδιαζόμενη Διοικητική Μεταρρύθμιση όσον αφορά το μέλλον της 3ης μεγαλύτερης πόλης της Βοιωτίας.
Στην συζήτηση έχουν προσκληθεί ασφαλώς και οι Γραμματείς του κόμματος σε Νομαρχιακό και Περιφερειακό επίπεδο, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας, ο Νομάρχης, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Βοιωτίας, κα.
Στον Ορχομενό, όμως, έχουν προσκληθεί όλοι οι προαναφερόμενοι και για το απόγευμα της Δευτέρας, 1 Μαρτίου 2010, προκειμένου να παρακολουθήσουν αλλά και να λάβουν θέση στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας που αποφασίστηκε για την ίδια ώρα στο Δημοτικό μας Κατάστημα. Μάλιστα, τη Δευτέρα αναμένεται να τους επιδοθεί και το σχετικό ομόφωνο ψήφισμα σύσσωμων των Συλλογικών φορέων της πόλης μας όπου με ατράνταχτα επιχειρήματα στέλνουν το μήνυμα πως «ο Ορχομενός θα πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητος Δήμος» και στην μετά Καλλικράτη εποχή!
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς από τις ραγδαίες εξελίξεις, με την τοπική κοινωνία να είναι συσπειρωμένη αλλά και αποφασισμένη να διεκδικήσει την αυτονομία του Δήμο Ορχομενού με οποιοδήποτε τίμημα, πρέπει με τη σειρά της και η ΤΕΔΚ Ν. Βοιωτίας (ελπίζουμε να το κάνει μέχρι την Δευτέρα) να ανοίξει οριστικά τα χαρτιά της για την πρόταση που θα καταθέσει για το χωροταξικό των Δήμων στο Νομό μας ώστε το νεφελώδες τοπίο της «αναλογικότητας», να ξεκαθαρίσει οριστικά!
Έτσι όπως τα κατάφεραν μερικοί μερικοί, ας έρθουν τώρα να βγάλουν το «φίδι από την τρύπα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: