Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Γεύση … Αποκριάς στο Τοπικό Διαμέρισμα ΠαύλουΤο Τοπικό Συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος Παύλου με επικεφαλή τον αεικίνητο πρόεδρο του κ. Ηρακλή Τουφεξή διοργάνωσε και φέτος μια όμορφη αποκριάτικη γιορτή στην πλατεία του χωριού, με την συμμετοχή και του Εκπολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Κάστρου και του Συλλόγου Ποντίων Λιβαδειάς «Ευκλείδης» καθώς και του Γυναικείου Χορευτικού Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, ο Αντινομάρχης κ. Γιώργος Παπαργύρης, ο Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Παναγιώτης Υπερήφανος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιάννης Νταβαλούμης, ο Επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Κώστας Ξηρογιάννης, ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Λουτσίου κ. Δημήτρης Αντωνίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.α.

Δείτε στιγμιότυπα από την αναπαράσταση χιουμοριστικών τραγουδιών της Αποκριάς από τα μέλη του Εκπολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Κάστρου που έκλεψαν τις εντυπώσεις και σκόρπισαν γέλιο στους κατοίκους του Παύλου…


Δεν υπάρχουν σχόλια: