Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Συνεχίζει να παρουσιάζει νέους υποψηφίους ο Δήμαρχος Λεβαδέων – Ο Χρήστος Κατσίκας και ο Νίκος Κουλουργιώτης στηρίζουν τον κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα με στόχο την εκ νέου διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής για την 5ετία 2024 – 2029

 


«Νέες αφίξεις» στον Συνδυασμό «Συμφωνία Προοπτικής» του Δημάρχου Λεβαδέων και εκ νέου Υποψηφίου κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα ανακοινώθηκαν από τον ίδιο. 

Πρώτος ο κ. Χρήστος Κατσίκας, ένα πρόσωπο που «περπατάει» την πόλη καθημερινά, αθλητικός τύπος και πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη. Ο κ. Κατσίκας έρχεται να ενώσει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Δήμαρχο Λεβαδεών, για τον οποίο ο κ. Ταγκαλέγκας έγραψε: «Καλημέρα!  Συνεχίζουμε μαζί και με τον Χρήστο Κατσίκα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου!

Με τον Χρήστο γνωριζόμαστε από παλιά, παιδικός φίλος και καλός συνεργάτης σε όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μας.

Ο Χρήστος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, μπαμπάς της Γεωργίας - Χριστίνας, από το 1989 ασχολείται με την καλαθοσφαίριση ως αθλητής, αλλά και ως προπονητής.

Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει team manager της ΑΕΛ Λιβαδειάς στις εθνικές κατηγορίες.

Τον ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σε μένα και στην ομάδα μας, και φυσικά για την επιθυμία του να συνεχίσει μαζί μας!

Με τον Χρήστο και με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες, για έναν Δήμο που αξίζει να ζούμε!🌹» ανέφερε ο Δήμαρχος Λεβαδεών στην ανάρτησή του για τον κ. Κατσίκα.

 Μια μέρα μετά, ο Δήμαρχος Λεβαδεών και Υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, ανακοίνωσε μέσω των social media ότι μαζί του συντάσσεται και ο δικηγόρος κ. Νίκος Κουλουργιώτης.


 «Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας τον αδερφικό μου φίλο Νικο Κουλουργιώτη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση μου να συστρατευθεί στην κοινή προσπάθεια για την επόμενη μέρα του Δήμου μας» γράφει ο κ. Ταγκαλέγκας δίνοντας και το στίγμα των επιλογών του, καθώς μαζί του συνασπίζονται  - όπως έχει πολλές φορές αναφέρει στις ανακοινώσεις του – πρόσωπα από αγάπη προς εκείνον και την πόλη και σε καμιά περίπτωση από προσωπικά συμφέροντα ή προσωπικά οφέλη.

 «Ο Νικος είναι μαχόμενος Δικηγόρος , μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θρακης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Ευρωπαικό Κοινοτικό Δίκαιο του Πανεπιστημίου του ESSEX της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών.

Έζησε τα νηπιακά του χρόνια στον Άγιο Γεώργιο και τα σχολικά του στην Λιβαδειά. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι άνθρωπος θετικός, πράος , συγκαταβατικός, αντιμετωπίζει με υπομονή και χιούμορ ακόμα και τις πιο σύνθετες καταστάσεις και διαθέτει την προσωπικότητα να προσφέρει πολλά στο Δήμο μας με τις γνώσεις και την καλή του προαίρεση.

Το 2015, υπερασπιζόμενος την άποψή του και αδιαφορώντας πλήρως για το προσωπικό κόστος, συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας του νεοσύστατου τότε Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του Γιώργου Παπανδρέου, υπό τις πλέον αντίξοες πολιτικά συνθήκες για τον χώρο του, καταγράφοντας πραγματικά αξιοσημείωτη επίδοση ειδικά για υποψήφιο ενός κόμματος ολίγων ημερών που δεν κατάφερε καν να μπει στη Βουλή.

Η αυτοδιοίκηση χρειάζεται την συμμετοχή ανθρώπων, όπως ο Νίκος. Με γνώση, επιστημονική και εμπειρική, αλλά και θέληση και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Είναι η πρώτη του συμμετοχή και του εύχομαι να είναι γερός, να μακροημερεύσει στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και να έχει καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Καλημέρα με δύναμη και υπομονή!🌹» καταλήγει ο κ. Ταγκαλέγκας στην ανακοίνωσή του για τον κ. Κουλουργιώτη.

 

Καλό μήνα σε όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: