Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Ολοκληρώθηκε το αθλητικό camp 2023 του ΑΚΟΛ - Ευχαριστίες από την Διοίκηση σε προπονητές, συνεργάτες και στον Δήμο Λεβαδεών

 


  Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 ολοκληρώθηκε το Καλοκαιρινό αθλητικό camp του Ομίλου μας που ξεκίνησε στις 19 Ιουνίου 2023 και διήρκεσε πέντε εβδομάδες.

Τα 45 παιδιά που συμμετείχαν απόλαυσαν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία δημιουργικής απασχόλησης, που συνδύασε τη γνωριμία και την ενασχόληση με πολλά αθλήματα, καθώς καθημερινά υπήρχαν διαφορετικά προγράμματα που περιελάμβαναν στίβο, κολύμβηση, ενόργανη, ποδόσφαιρο, ρυθμική, ιππασία, τοξοβολία και επισκέψεις σε πανέμορφα μέρη της περιοχής μας.

Φέτος  επεκτείναμε  το ωράριο λειτουργίας του προγράμματος κι έτσι, οι μικροί μας φίλοι είχαν περισσότερο χρόνο για να παίξουν, να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο και να αθληθούν με απόλυτη ασφάλεια  στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου ,υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας. 

- Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και κηδεμόνες των μικρών φίλων μας που μας εμπιστεύτηκαν για ένα μήνα τα παιδιά τους.

- Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο της  πόλης μας  Ιωάννη Ταγκαλέγκα, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού  Ιωάννη Αποστόλου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και το προσωπικό του Δήμου για την καθημερινή βοήθεια.

-Ευχαριστούμε θερμά τις προπονήτριες: Λουκία Τσάπρα, Δήμητρα Διαλεκτού, Ειρήνη Αποστόλου, Πωλίνα Παπαχρήστου, Μαριάμ Τζογάνη τον προπονητή Βασίλη Κωτσαδάμ, την γραμματέα του ομίλου μας Γιάννα Λουκά-Κανιστρά και τον Χρήστο Κωτσαδάμ.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και του χρόνου σας περιμένουμε με πολύ μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                   Η Γ.Γραμματέας

Χρήστος Πολατσίδης                    Φανή Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: