Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Για την επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πάνου Σκουρλέτη στον δήμο Τανάγρας

 



Τη Δευτέρα 18/7/2022 επισκέφθηκε τον δήμο Τανάγρας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ και πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Γιώτα Πούλου και αντιπροσωπεία μελών της τοπική οργάνωσης.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το ΚΥ Σχηματαρίου όπου διαπιστώθηκε η εγκατάλειψη στο κτίριο και στις υποδομές, η υποστελέχωση, αλλά και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ακολούθως επισκέφτηκε τα γραφεία της Οργάνωσης Μελών του δήμου Τανάγρας.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης ήταν η πλατεία του Δηλεσίου όπου ήταν κεντρικός ομιλητής στην πολύ πετυχημένη και μαζική πολιτική συγκέντρωση φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα «Κρίση ακρίβειας οι απαντήσεις της Αριστεράς».

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Δ. Τανάγρας Άγγελος Σπύρου, χαιρετισμό απεύθυναν ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Βοιωτίας Γιάννης Ηλίας και η βουλευτής Γιώτα Πούλου.

Ο Π. Σκουρλέτης στην ομιλία του έθεσε θέματα και ερωτήματα γύρω από τα ζητήματα της ακρίβειας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της προοδευτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησαν γόνιμος διάλογος με τοποθετήσεις και ερωτήματα από τους συμμετέχοντες.

Η επίσκεψη τελείωσε με συνεστίαση.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βοιωτίας

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Δ. ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: