Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Δικαίωση για τον Ηρακλή Ντουφεξή - Απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του και παράλληλα τον σεβασμό των αιρετών του α` και του β` βαθμού για την μακρά προσφορά του στην τοπική κοινωνία του Παύλου στο Δήμο Ορχομενού




Η χθεσινή περιοδεία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού στα έργα που εκτελούνται με χρηματοδότηση  της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Ορχομενού, αποτέλεσε – μεταξύ άλλων – μια δικαίωση των μακροχρόνιων προσπαθειών και πρωτοβουλιών για τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παύλου κ. Ηρακλή Ντουφεξή.

 Έναν Πρόεδρο που με συνέπεια, αφοσίωση, υπομονή και συνεργασία με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, στη μακρά θητεία του στο αγαπημένο του χωριό, το Παύλο Βοιωτίας, βρίσκεται πίσω από ο,τι μεγάλο έχει σχεδιαστεί στην περιοχή του, είτε πρόκειται για τη νέα χάραξη και νέα γέφυρα στο Διπότι που εκτελείται σήμερα με χρηματοδότηση πάνω από 1 εκατ. ευρώ, είτε πρόκειται για το νέο γήπεδο του Παύλου ή την περιφερειακή οδό ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο ή μικρό έργο έχει εκτελεστεί τα προηγούμενα χρόνια.


 Ο αγαπητός Ηρακλής, ένα ΚΥΡΙΟΣ σε όλα του, ήταν και χθες το πρόσωπο που με την ίδια αποφασιστικότητα, συνέπεια και θέληση «έπεισε» όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πως η 21η Ιουλίου 2022 ήταν η κατάλληλη ημέρα για να ανακοινωθεί από τον κ. Σπανό ένα σημαντικότατο έργο για την ευρύτερη περιοχή, καθώς η βελτίωση και ανακατασκευή της δημοτικής οδού Παύλου – Κάστρου θα επαναφέρει την ασφαλή διέλευση σε περισσότερα από τέσσερα χωριά και όχι μόνο.

 Δικαίως, λοιπόν, ο βετεράνος Πρόεδρος κ. Ντουφεξής απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του και παράλληλα τον σεβασμό των αιρετών του α` και του β` βαθμού για την μακρά προσφορά του στην τοπική κοινωνία του Παύλου στο Δήμο Ορχομενού.

 Να` σαι καλά πρόεδρε και να προσφέρεις! 



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 
ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ 
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΠΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
 ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 







Δεν υπάρχουν σχόλια: