Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

Ψήφισμα από το ΔΣ του Δήμου Ορχομενού για τον πρόωρο χαμό του εφημερίου του Ιερού Ναού της Παναγίας Σκριπούς π. Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους - Με δημοτική δαπάνη η κηδεία του

 


ΨΗΦΙΣΜΑ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού  συνήλθε  σήμερα, Τετάρτη 5 Μαίου 2021 κατόπιν της υπ’ αριθ. 3401/5-5-2021  πρόσκλησης του προέδρου σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, με αφορμή τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό του εφημερίου του Ιερού Ναού  της Παναγίας Σκριπούς π. Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους  και  αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού αποφασίζει ομόφωνα :

1.  Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη του για τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό του εφημέριου Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους ενός ανθρώπου με σημαντική δράση και προσφορά ως ιερέα, πνευματικού και εκπαιδευτικού, με ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην κοινωνία και τη ζωή του τόπου μας . 

2.  Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του ΔΣ και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και τους οικείους του.

3. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους της Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του στην ενορία της Σκριπούς και στο Δήμο Ορχομενού.

5.  Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα στην κηδεία του, να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί σε όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

6. Να τελεστεί η κηδεία του εκλιπόντος  με δημοτική δαπάνη.

Η απόφαση πήρε αριθμό 40.

Αφού συντάχθηκε το πρακτικό αυτό  υπογράφεται :

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   ΤΑ ΜΕΛΗ  

                  ΤΣΙΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ          

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: