Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ο Δήμος Λεβαδεών ενημερώνει για τα κρούσματα στην Κοινότητα Δαύλειας - Ταγκαλέγκας : Η τήρηση των υγειονομικών μέτρων, η συνέχιση των εμβολιασμών και η εκτέλεση rapid tests/ self tests είναι απαραίτητες δραστικές ενέργειες αποφυγής κι αντιμετώπισης του ιού covid -19.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις ενέργειες πρόληψης για τον περιορισμό της διασποράς του ιού covid- 19, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στις Κοινότητες Μαυρονερίου και Δαύλειας.

Συγκεκριμένα, στην Κοινότητα Μαυρονερίου διενεργήθηκαν 26 τεστ, τα οποία είναι όλα αρνητικά.

Στην Κοινότητα Δαύλειας διενεργήθηκαν 139 τεστ, εκ των οποίων τα 11 είναι θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.

Στο σημείο διεξαγωγής των ελέγχων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας, κ. Βρασίδα Γιαννακόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων, κ. Μιχάλη Σαγιάννη.

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ, τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο ανέρχονται σε 84, εκ των οποίων τα 17 νοσηλεύονται και τα 67 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο κ. Ταγκαλέγκας τόνισε ότι η τήρηση των υγειονομικών μέτρων, η συνέχιση των εμβολιασμών  και η εκτέλεση γρήγορων ελέγχων ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests/ self tests) είναι απαραίτητες δραστικές ενέργειες αποφυγής κι αντιμετώπισης του ιού covid -19.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: