Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον τ. Δήμαρχο Ορχομενού και Επίτιμο Προέδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Υπερήφανου για την απώλεια του π. Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους

 


Η απώλεια του προσφιλούς μας π. Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους για όσους από εμάς που τον ζήσαμε, συνεργαστήκαμε μαζί του και  αγωνιστήκαμε για την πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας, αποτελεί ένα αξεπέραστο γεγονός.  

Στα σαράντα χρόνια της διακονίας του στην ιστορική Ενορία της Σκριπούς, αφιέρωσε τη ζωή του στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο και τον τόπο μας.  

Ξεχωριστός σε όλα του, άξιος ιερωμένος, αγαπητός δάσκαλος, καλός οικογενειάρχης και χαρισματικός ως πνευματικός πατέρας της Ενορίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ορχομενού, υπήρξε πληθωρικός στα συναισθήματά του, δοτικός με όλο των κόσμο, ικανός στη διοίκηση της τοπικής Εκκλησίας και του 2ου Γυμνασίου Ορχομενού, πολύτιμος ως φίλος και συμπολίτης μας.  

Είμαι βέβαιος ότι ο βίος του και το πολύπλευρο έργο που αφήνει ως παρακαταθήκη στον τόπο που μεταφυτεύτηκε και αγάπησε ως πατρίδα του, θα αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα για τις νεότερες γενιές και εκείνους που θα διοικούν τον ιστορικό Ορχομενό. 

Εκφράζω, μέσα από την καρδιά μου, τα ειλικρινή μου συλλυπητήριά μου στην αγαπητή Μαρία, στα παιδιά του και στους οικείους του εκλιπόντος. 

 

Λουκάς Υπερήφανος

τ. Δήμαρχος Ορχομενού

Επίτιμος Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: