Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Ορχομενίων της Αθήνας «Ο Μινύας» για τον αξέχαστο π. Χαράλαμπο Χατζηχαραλάμπους


Στις 5 Μαΐου 2021  έφυγε από κοντά μας ο αξιαγάπητος εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ορχομενού «Παναγία η Σκριπού» π. Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους. 

Ο εκλιπών υπήρξε ένας χαρισματικός ιερωμένος και εκπαιδευτικός, ο οποίος επί 40 συναπτά έτη υπηρέτησε τη γενέτειρά μας και άφησε ένα σπουδαίο έργο σε εκκλησιαστικό, ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό επίπεδο.  

 Προσωπικότητα που μεταφυτεύτηκε στον τόπο μας, όντως πρόσφυγας στην Ελλάδα  από την κατεχόμενη Κύπρο, για όλους εμάς τους απόδημους Ορχομένιους υπήρξε ένας ουσιαστικός σύνδεσμος με τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, αλλά ποτέ δεν πάψαμε να αγαπάμε και να ενδιαφερόμαστε για την πρόοδό του. 

Διατηρώντας σταθερή επικοινωνία με το Σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια και ανταποκρινόμενος στα καλέσματά μας, ο αείμνηστος π. Χαράλαμπος ήταν το πρόσωπο της αναφοράς μας κάθε φορά που ο Σύλλογός μας αποφάσιζε να επισκεφθεί ή να συνδιοργανώσει κάποια εκδήλωση στον Ορχομενό. 

Πάντοτε καταδεκτικός, πάντοτε χαμογελαστός και με την αγωνία ο τόπος μας μόνο να καλυτερεύει, ο «ιερέας της καρδιάς μας» αναχωρεί πρόωρα για την αιώνια Βασιλεία των ουρανών και μας αφήνει φτωχότερους. 

Ο Σύλλογός μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην αγαπητή μας πρεσβυτέρα και στα παιδιά του καθώς και σε όλους τους οικείους του. 

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας, αξέχαστε π. Χαράλαμπε. 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος  Νίκος Καρρής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: