Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

O κ. Κωνσταντίνος Πεθαίνος από τη Λειβαδιά στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων


Το
πρώτο Διοικητικό Συμβουλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων, προέκυψε στις 28 Φεβρουαρίου 2021 έπειτα από εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 και στις οποίες συμμετείχαν οι εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων Πελοποννησίων, από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας.

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Πολιτιστικών Συλλόγων των Πελοποννησίων εκλέχτηκε, ομόφωνα , ο Αντώνιος Γυφτόπουλος του Δημητρίου , Δικηγόρος , από τη Θεσσαλονίκη

Με αφετηρία την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την ελληνική επανάσταση , θα επιδιωχθεί η δημιουργική στήριξη στην περαιτέρω ανάπτυξη  και προβολή της Πελοποννήσου. Η Ομοσπονδία με τη συμβολή όλων των καταγόμενων από την Πελοπόννησο,  που ζουν, εργάζονται και δημιουργούν σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας τα ισχυρά  αισθήματα τους για την ιδιαίτερη τους πατρίδα, θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει τετραετή θητεία και θα εργαστεί για την υλοποίηση του  προγράμματος που εγκρίθηκε από το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο και που διαμορφώθηκε από την επεξεργασία θέσεων και απόψεων που κατατέθηκαν κατά την Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Πελοποννησίων.

Tα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

Αντώνιος Γυφτόπουλος Πρόεδρος, Δικηγόρος , από τη Θεσσαλονίκη

Στη συνέχεια εκλέχτηκαν οι

Ιωάννης Καλοφωλιάς , Α’ Αντιπρόεδρος , Συνταξιούχος ΟΑΕΕ από τη  Σύρο,

Κωνσταντίνος Πεθαίνος, Β’ Αντιπρόεδρος, Πολιτικός μηχανικός ΕΔΕ από τη Λειβαδιά της Βοιωτίας ,

Δημήτριος Κατσούλας , Γενικός Γραμματέας , Τεχνολόγος Μηχανικός , από το Γαλάτσι της Αττικής ,

Ιωάννης Λιαμπότης  , Ταμίας,  υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ , από την Αρτέμιδα ,Αττικής .

Ευαγγελία Καλαμίτση , Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας, Ιδιωτική Υπάλληλος  από τις Αχαρνές , Αττικής ,

Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος , Αναπληρωτής Ταμίας, Επιχειρηματίας , από την Χαλκίδα Ευβοίας ,

Γεώργιος Μανιάτης, Υπεύθυνος Οργάνωσης, Απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας, από το Λαύριο Αττικής, και

Ιωάννης Αλειφέρης Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας  της Ομοσπονδίας, Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού , από τη Λάρισα  .

Αντώνιος Γυφτόπουλος, κινητό τηλέφωνο 6973742464,  gyftopoulosantonis@gmail.com

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αντώνιος Γυφτόπουλος του Δημητρίου είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης           «Ο Κολοκοτρώνης», διετέλεσε επί πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος της Θεσσαλονίκης και αργότερα Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.Δεν υπάρχουν σχόλια: