Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Εορτασμός Κήρυξης της Επανάστασης στη Ρούμελη - Σε απευθείας μετάδοση η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία από την Ιερά Μονή Οσίου Λουκά




Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, ώρα 8.00 π.μ.

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Π.Ε. Βοιωτίας ενημερώνει ότι αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα γίνονταν την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 στην Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά  επ` ευκαιρία του εορτασμού της Κήρυξης της Επανάστασης στη Ρούμελη, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχει λάβει η Γ.Γ.Π.Π για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, σύμφωνα με την απόφαση 17971/Β/22-3-21.

 Σε συνεργασία με την Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας & την Ι.Μ. Οσίου Λουκά, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας προγραμμάτισε την απευθείας μετάδοση της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας και της Δοξολογίας για την Κήρυξη της Επανάστασης στη Ρούμελη (27 Μαρτίου 1821) από το Star Κεντρικής Ελλάδας (Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, ώρα 8.00 π.μ.) καθώς και μέσω της ιστοσελίδας https://pste.gov.gr (link  https://youtu.be/SunkpsjunT8 ) και τα social media της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 Είναι ο ελάχιστος σεβασμός που οφείλουμε να δείξουμε σε όλους αυτούς που έφυγαν, σε όλους αυτούς που είναι διασωληνωμένοι, σε όλους αυτούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας και στον κάθε πολίτη ξεχωριστά που δοκιμάζεται από αυτή την κρίση.








Δεν υπάρχουν σχόλια: