Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Γιώργος Μουλκιώτης: «Να σταματήσει η διάλυση του υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου»


Ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης με άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση, έφερε στη Βουλή το αίτημα του Δημάρχου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων για την αποτροπή της πλήρους διάλυσης του υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου.

Με την παρέμβασή του, ο βουλευτής επισημαίνει τον έντονο προβληματισμό του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων καθώς η εξυπηρέτηση των Δημοτών στο υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου είναι ανύπαρκτη, παρά τις εξαντλητικές και υπεράνθρωπες προσπάθειες της μοναδικής υπαλλήλου, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται πλήθος κόσμου, εν μέσω πανδημίας, στον προαύλιο χώρο του και τεράστιος όγκος δεμάτων και αλληλογραφίας στο εσωτερικό του, που είναι αδύνατο να διαχειριστεί ένας υπάλληλος, έχοντας ταυτόχρονα και το ταμείο, στο οποίο διαχειρίζεται σημαντικά ποσά, αλλά και όλη τη διαχείριση του κοινού.

Τέλος, συντάσσεται με την αγωνία του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων για το εν λόγω υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ. και ζητά την άμεση λήψη μέτρων, ώστε να αμβλυνθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, λόγω της «εν ψυχρώ» εκκένωσης της υπηρεσίας στην Αλίαρτο.

                                              

Από το πολιτικό γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: