Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση της πλατφόρμας "ACCESS2MARKETS" - Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Youtube

 


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας φιλοξενεί και στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωβουλευτή και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου, κ. Άννας - Μισέλ Ασημακοπούλου για την προώθηση της διαδικτυακής επιχειρηματικής πλατφόρμας “ACCESS2MARKETS”.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα “ACCESS2MARKETS” αποτελεί ένα φιλικό στον επιχειρηματία εργαλείο, το οποίο τον βοηθάει να ανακαλύψει νέες αγορές μέσα από το δίκτυο των εμπορικών συμφωνιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και 120 επιπρόσθετων αγορών. Αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και όλους τους επιχειρηματίες, που είναι δεκτικοί σε νέα οράματα και προκλήσεις.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα ‘ACCESS2MARKETS’ προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να αναζητήσουν αγοραστές και πελάτες σε διεθνείς αγορές (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), ενώ παράλληλα προάγει και θέματα επιχειρηματικής ηθικής.

Πληροφορίες για την πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets.

Στην εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 στις 14:30,  έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι θεσμικοί φορείς που εκπροσωπούν τόσο την επιχειρηματική όσο και την Πανεπιστημιακή κοινότητα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Youtube: https://youtu.be/Qa4V8NteZRM

Η ενεργή συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε κάθε προσπάθεια τόνωσης της εξαγωγικής οικονομικής δραστηριότητας είναι σημαντική για την ποιότητα του αποτελέσματος σχετικών δράσεων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: