Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης νέων Συντονιστικών Οργάνων και Νομαρχιακής Επιτροπής στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Βοιωτίας

 


Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης των νέων οργάνων των Οργανώσεων Μελών (ΟΜ) και της Νομαρχιακής Επιτροπής (ΝΕ) του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ) της Βοιωτίας.

Οι συνελεύσεις, οι εκλογές και η συγκρότηση των νέων οργάνων, παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω του covid 19 και των περιοριστικών μέτρων, διεξήχθησαν με τη συμμετοχή εκατοντάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με συναινετικό πνεύμα και με τρόπο υποδειγματικό και απόλυτα ασφαλή, με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου.

Από τις διαδικασίες αναδείχτηκαν τα νέα συντονιστικά όργανα και οι 154 αντιπρόσωποι που αποτέλεσαν το σώμα της νομαρχιακής συνδιάσκεψης. Οι αντιπρόσωποι μετά από παραγωγικό διάλογο επικύρωσαν ομόφωνα το κείμενο της πολιτικής απόφασης και εξέλεξαν την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

Οι διαδικασίες χαρακτηρίστηκαν από τη σημαντική ηλικιακή ανανέωση της εκπροσώπησης στα όργανα και από τη μεγάλη διεύρυνση που επιτεύχθηκε με την εγγραφή δεκάδων νέων μελών και την ίδρυση 2 νέων ΟΜ.

Η σύνθεση της νέας ΝΕ και όλων των ΟΜ, σηματοδοτούν την ανάπτυξη και στη Βοιωτία, μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας με στόχο την αντίσταση στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της Νέας Δημοκρατίας, την ανάγκη, αλλά και τη δυνατότητα συγκρότησης του προοδευτικού μετώπου που θα δώσει κυβερνητική διέξοδο, με προοδευτικό πρόσημο, στη χώρα.

Τα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής είναι:

1.      ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

2.      ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

3.      ΔΑΔΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

4.      ΔΟΥΜΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

5.      ΖΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

6.      ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

7.      ΘΗΒΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

8.      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

9.      ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

10.  ΚΑΤΣΙΚΗ ΠΑΓΩΝΑ

11.  ΚΑΤΣΙΦΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

12.  ΚΟΡΕΛΗ ΕΛΕΝΗ

13.  ΛΙΛΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

14.  ΝΤΑΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

15.  ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΗΣ

16.  ΠΕΛΩΝΗΣ ΤΑΚΗΣ

17.  ΡΕΝΤΖΟΥ ΕΥΑ

18.  ΣΑΪΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

19.  ΣΠΥΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

20.  ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

21.  ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: