Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Συνδρομής (TEBA/FEAD) από την Π. Ε. Βοιωτίας


  


Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης  των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Βοιωτίας ,σχετικά με την υλοποίηση του Επισιτιστικού Προγράμματος TEBA/FEAD, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά .

   Η  Π. Ε. Βοιωτίας είναι ο   Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης   για την υλοποίηση  των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής , για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) και εταίροι  είναι οι Δήμοι Λεβαδέων, Θηβαίων , Ορχομενού, Αλιάρτου –Θεσπιέων, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και Τανάγρας.
    Παρευρέθηκαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Στ. Ε. , κ. Μπακομήτρος Κώστας , ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης  Δημόσιας  Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π. Στ. Ε.,  κ. Τσελάς Σταύρος , η Αντιδήμαρχος Λεβαδεών Κοινωνικής Μέριμνας ,κα Νταντούμη Ιωάννα, εκπρόσωποι των εταίρων Δήμων, οι υπεύθυνοι αποθήκης - χρήστες tablets,  υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Βοιωτίας και η   εταιρεία SALAS GROUP A.E. ως ο νέος ανάδοχος προμηθευτής.  Η συνάντηση αφορούσε τον συντονισμό  των  επόμενων  ενεργειών   για την υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος και τον από κοινού   καθορισμό   των επικείμενων διανομών,  στην Π. Ε. Βοιωτίας.

    H Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά, τόνισε ότι:
   «  Για να πετύχει το πρόγραμμα χρειάζεται   συνεργασία όλων των φορέων που εμπλέκονται.   Ευχαριστώ τους Δήμους  ,οι οποίοι με τη συνεργασία και την   άμεση κινητοποίησή τους  είναι οι εγγυητές της υλοποίηση του προγράμματος της Περιφέρειας .
   Θέτουμε  σε πρώτη προτεραιότητα τέτοιες  δράσεις που εστιάζουν στον πολίτη, με την ευχή, τέτοιες πολιτικές – προγράμματα επισιτιστικής συνδρομής,  στην Ελλάδα του 2019, να εξαλειφθούν.    Συνεχίζουμε τη δράση μας , έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια  για να βοηθήσουμε όλους όσους έχουν ανάγκη αλλά και να τους δώσουμε δύναμη και ελπίδα ότι δεν είναι μόνοι τους στις δύσκολες στιγμές»

Δεν υπάρχουν σχόλια: