Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Συμμετοχή της ΕΑΒ στην έκθεση AUSA 2019 - Η εταιρεία συμμετείχε στο Ελληνικό περίπτερο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας


Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ Α.Ε.), συμμετείχε στο Εθνικό Περίπτερο της έκθεσης “Association of the U.S. Army (AUSA) 2019 Annual Meeting & Exhibition”, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2019 στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.  

Το εθνικό περίπτερο, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας οργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) και της Enterprise Greece.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου τελέσθηκαν από το Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Αντιναύαρχο (εα) κ. Κ. Κυριακίδη, τον Πρόεδρο του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Ν. Μπακατσέλο, την Αναπληρώτρια Γραμματέα Αμυντικών Συνεργασιών του  Αμερικανικού Στρατού κα Ann Cataldo και την Αντιπρόεδρο της AUSA κα Patricia McQuistion. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ κ. Χάρης Λαλάκος, εκπρόσωποι ξένων αποστολών και άλλοι επίσημοι.

Η ΕΑΒ λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός της και των υπαρχουσών συνεργασιών της στην αγορά των ΗΠΑ, είχε την ευκαιρία να δώσει το «παρών» στην έκθεση και να δηλώσει την παρουσία της ως μέρος του Εθνικού Περιπτέρου μαζί με τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες. Στο πλαίσιο αυτό ενημέρωσε τις επίσημες αντιπροσωπείες χωρών και τους επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου για τα προγράμματα και τις δυνατότητές της και διερεύνησε προοπτικές νέων συνεργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: