Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

«Η Μόδα πολεμάει τον καρκίνο του μαστού» : Αισιοδοξία το πιο ισχυρό όπλο ήταν το μήνυμα που έστειλε η φαντασμαγορική εκδήλωση του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε.




 Όταν η … Στέλλα έχει κέφια, τίποτε δεν μπορεί να είναι το λιγότερο από τέλειο, καθώς η φετινή έναρξη των εκδηλώσεων για το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, όχι απλά έβαλε τον πήχη των εγχώριων δρώμενων ακόμη πιο ψηλά, αλλά φανέρωσε ότι το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής μας παραμένει ανεξάντλητο!  Η «Μόδα πολεμάει τον καρκίνο του μαστού» ήταν μια εκδήλωση εμπνευσμένη από την παγκόσμια καμπάνια για τον Οκτώβριο – Μήνα αφιερωμένο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, η οποία απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που είχε κατακλύσει την μεγαλύτερη αίθουσα της πόλης, στο ισόγειο του Διοικητηρίου στη Λιβαδειά.












Αυτή η μεγάλη αγκαλιά για τον συνάνθρωπο που λέγεται Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας,  δεν έχει ένα μονοδιάστατο πρόσωπο, ούτε «βομβαρδίζει» τα μέλη του μόνο με ιατρικά συνέδρια και προσκλήσεις αποκλειστικά ενημερωτικού χαρακτήρα, κι` εκεί ίσως είναι η μεγαλύτερή του ευστοχία, καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου για τις δράσεις του παραμένει αμείωτο!
Αυτό φανέρωσε για άλλη μια φορά και η προχθεσινή εκδήλωσή τους στο Διοικητήριο Π.Ε. Βοιωτίας - όπου εκατοντάδες φίλοι του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Λιβαδειά υποστήριξαν μαζικά στην εναρκτήρια εκδήλωση για τη νέα περίοδο-  η οποία ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού. 
























Η ανεξάντλητη Πρόεδρος κα Στέλλα Ταπανλή και το ΔΣ διοργάνωσε ένα μουσικοκαλλιτεχνικό γεγονός, που κορυφώθηκε μ` ένα Gala Μόδας από αναγνωρισμένες τοπικές επιχειρήσεις με γυναικεία - παιδική ένδυση και λευκά είδη, με στόχο να τονώσει το ηθικό των γυναικών και να ενισχύσει τον αγώνα υπέρ της πρόληψης, μέσα από μια πολύ σημαντική παράμετρο, την ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!



Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει για άλλη μια φορά
 το Παράρτημα Λιβαδειάς για τους δρόμους που ανοίγει, 
δρόμους αισιοδοξίας, για όλους εκείνους
 που δοκιμάζονται μαζί με τις οικογένειές τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια: