Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Έναρξη πολιτιστικής χρονιάς στο Σύλλογο Μικρασιατών Λιβαδειάς


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Με   ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για  την νέα πολιτιστική χρονιά 2019 -2020και σας προσκαλεί στα Τμήματα Χορωδίας (Ενηλίκων) και Χορευτικών ( Παιδικό και Ενηλίκων).
Συνεχίζουμε και φέτος τη συνεργασία μας με την εξαιρετικήερμηνεύτριακα ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ, η οποία θα είναι Δασκάλα της Χορωδίας μας.Η συνεργασία αυτή μας τιμά ιδιαιτέρως, καθώς η κα ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνης, με πληθώρα συνεργασιών με τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες.
Έναρξη μαθημάτων Χορωδίας Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2019 , ώρα 17.00΄μ.μ.
Ανακοινώνουμε επίσης τη νέα συνεργασία μας με την κα ΕΛΕΝΗ ΖΩΤΑ, Πτυχιούχο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Δίπλωμα  Ειδικότητας στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς , η οποία θα είναι Δασκάλα των Χορευτικών Τμημάτων μας.
Τα μαθήματα Χορού θα ξεκινήσουν Σάββατο 2 Νοέμβρη 2019,  Παιδικό: ώρα  έναρξης 16.00΄μ.μ.                                                                                           Ενηλίκων:  ώρα  έναρξης 17.00΄μ.μ.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 6974903064 , 6979252115
Σας  περιμένουμε!

                                                                                      Το   Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: