Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Seniorites: Η Βέρα Γιαννακίτσα κάθε Δευτέρα στο TOC-RADIO, το ραδιόφωνο των Αλλαγών!



Ο TOC-RADIO, το ραδιόφωνο των Αλλαγών, είναι το νέο web radio που έρχεται να καλύψει ένα κενό στο χώρο των τεχνών και ειδικότερα του θεάτρου. Ο σταθμός εκπέμπει όλο το εικοσιτετράωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδας με πολλές ζωντανές εκπομπές για το θέατρο, τη μουσική, τα εικαστικά, το βιβλίο, την ποίηση, τον κινηματογράφο, τον χορό και όλες τις υπόλοιπες τέχνες.  Στις ζωντανές εκπομπές του γίνονται παρουσιάσεις παραστάσεων, βιβλίων, κινηματογραφικών ταινιών, συναυλιών, νέων μουσικών και καλλιτεχνών, με καλεσμένους γνωστές προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών. 

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί μας έχοντας κοινή αγάπη τους το Θέατρο, διαλέγουν μουσικές επενδύσεις που ήδη αγαπάτε ή θα γνωρίσετε και θα αγαπήσετε! 

Συντονιστείτε για να ακούσετε τον σταθμό μας και στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμά μας, καθώς και ενδιαφέροντα άρθρα. Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebook: Toc-Radio για καθημερινές ενημερώσεις και διαγωνισμούς, στο Instagram: toc_radio, και στο twitter: @tocradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: