Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Μπορεί μια business card να ντυθεί με εικόνα και ήχο; Ο Βοιωτός κ. Βασίλης Λινάρδος... το μπορεί!


 Ανήκει στη νέα γενιά των επιχειρηματιών που αποφάσισαν να ζουν στον τόπο τους αλλά να … δουλεύουν στην κυριολεξία σε όλα τα μέρη του κόσμου, αν είναι δυνατόν, με την βοήθεια της τεχνολογίας. Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Βοιωτό κ. Βασίλη Λινάρδο, Founder and CEO στην εταιρεία Virtual Reality Business, που με έδρα την Λιβαδειά φέρνει σε όλο και περισσότερο επαφή τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες του εμπορίου και του τουρισμού με τα «θαύματα» της τεχνολογίας. 

Το νέο του project δίνει έμφαση στην προβολή της Παρνασσίδας με επίκεντρο την Αράχωβα και μέσα από το ORCHOMENOS PRESS μας παρουσιάζει την πρότασή του... 


Μάλιστα, φέτος, κατά την διάρκεια της 74ης ΔΕΘ, ο κ. Λινάρδος είχε την ευκαιρία να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να συναντήσει την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού  κα Λίνα Μενδώνη και να συνομιλήσει μαζί της  για την ένταξη των νέων τεχνολογιών στο κομμάτι του Πολιτισμού. «Υπάρχει μια πλήρης μεταστροφή του Υπουργείου προς αυτή την κατεύθυνση και πολύ σύντομα θα δούμε τα πρώτα δείγματα»… μας είπε ο δημιουργικός Βασίλης, καθώς οι προτάσεις του είναι ήδη έτοιμες!



Ένας Βοιωτός που θα μπορούσε να αξιοποιήσει με τις γνώσεις του τον τεράστιο πλούτο της περιοχής μας και παράλληλα να είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος συνεργάτης κάθε δημιουργικού αυτοδιοικητικού! 

Καλή επιτυχία  !!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: