Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


Στις 27 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 πμ στο Επιμελητήριο Λιβαδειάς διοργανώνουμε μια μεγάλη ημερίδα, με καλεσμένο τον Πρόεδρο της ΟΨΕ κ. Παναγιώτη Πουλιάνο κεντρικό ομιλητή, σχετικά με τους νέους κανονισμούς κι ειδικότερα το Η.Δ.Ε (Ηλεκτρονικό Δελτίο Επισκευής).
Σας ενημερώνουμε πως από τις 29/7/2019 ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠΕΝ για την καταγραφή και υποβολή στοιχείων συντήρησης και τεχνικών εργασιών, του εξοπλισμού που λειτουργεί με φθοριούχα αέρια του θερμοκηπίου ή ουσίες στα πλαίσια της κλιματικής αλλαγής που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος.
Πότε το συμπληρώνουμε, ποιοι και κάθε πότε είναι υποχρεωμένοι να το τηρούν, πρόστιμα, νομοθεσία και φθοριούχα αέρια.
Η συμμετοχή κρίνετε απαραίτητη, ώστε να μην υπάρχει η δικαιολογία ότι δεν γνώριζαν η δεν ενημερώθηκαν μιας κι εγκυμονούν πρόστιμα μεγάλα!
Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερωθούν όλοι οι υπόχρεοι του Ε.Κ που έχουν ψυκτικές μονάδες, ανεξαρτήτως είδους και χώρου, σε γενικού αλλά κι υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως: Νοσοκομεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, καφετέριες, μανάβικα, κρεοπωλεία, δημόσια κτίρια κ.λ.π.


      Για το Δ.Σ


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  Τριαντάφυλλος Καλλής                                           Ιωάννης Κόλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: