Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Το προεδρείο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας παρουσία του Διοικητή του Α. Τ. Ορχομενού στο Δημαρχείο Ορχομενού

Το προεδρείο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας παρουσία του Διοικητή του Α. Τ. Ορχομενού κ. Σιμάκου Δικαίου, συναντήθηκε σήμερα 10/10/2019 στο Δημαρχείο Ορχομενού, με τη Δήμαρχο Ορχομενού κ. Καράλη Βούλα.

Η Ενωσή μας ενημερώθηκε από την κ. Δήμαρχο για τις ενέργειες οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί για να επιτευχθεί η πολυπόθητη μετεγκατάσταση του Α. Τ. Ορχομενού σε νέο κτήριο, το οποίο θα πληρεί τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου Αστυνομικού Τμήματος καθώς όπως αναφέρθηκε η μετεγκατάσταση του Α. Τ.  αποτελεί πρωταρχικό ζήτημα για την ατζέντα της νέας διοίκησης του Δήμου και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. 
Επίσης συζητήθηκαν λοιπά ζητήματα που αφορούν το Δήμο Ορχομενού, τους συναδέλφους οι οποίοι υπηρετούν στο Α. Τ. Ορχομενού, το μεταναστευτικό κτλ.
Εν κατακλείδι, η κ Δήμαρχος εγγυήθηκε ότι θα βρίσκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Ενώσεως και του τοπικού Α. Τ. προς όφελος των συναδέλφων και των συμπολιτών μας,  ενώ συμφωνήθηκε  να ενεργούμε από κοινού ώστε να παραμείνει ο Δήμος Ορχομενού ασφαλής όπως αρμόζει στους δημότες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: